La Muzeul Copiilor s-au deschis două noi expoziţii şi un escape room

0
Publicat:

Nicuşor Dan, primarul general al Bucureştiului, a postat pe pagina personală de facebook impresii de la Muzeul Copiilor, potrivit Agerpres. Alături de copii, el a apreciat cele două expoziţii, precum şi escape room care au fost deschise recent aici pentru cei mai mici dintre aventurieri.

Nicuşor Dan, împreună cu cei mic, la Muzeul Copiilor, foto facebook
Nicuşor Dan, împreună cu cei mic, la Muzeul Copiilor, foto facebook

El a scris, duminică, pe Facebook, că a vizitat împreună cu cei mici Muzeul Copiilor şi a precizat că „Misiuni în Safari - Muzeul Copiilor Express” reprezintă o expediţie prin cinci zone tematice. Potrivit primarului general al Capitalei, cu ajutorul unui mijloc de transport care se transformă în telecabină, tren şi submarin, copiii călătoresc prin munţi, păduri, junglă, savană şi deşert.

Nicuşor Dan a punctat că „Pe urmele marilor exploratori - Aventuri cu piraţi” constituie o altă călătorie, unde copiii păşesc pe o corabie şi navighează prin tainele mărilor şi oceanelor.

foto facebook
foto facebook

Edilul general al Capitalei a menţionat că prin intermediul escape room „Egiptul Antic”, copiii devin o echipă de arheologi juniori, care au la dispoziţie maximum 30 de minute pentru a găsi cheia care deschide uşa din piramida faraonului. Nicuşor Dan a spus că aventuri în camera tronului, descifrarea hieroglifelor, dar şi o serie de provocări îi vor purta pe micii exploratori într-o vânătoare de indicii în Egiptul Antic.

El a adăugat că mai multe informaţii despre rezervări pot fi accesate pe https://proedus.ro/muzeul-copiilor-2024/.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite