Incendiu la o casă veche din centrul Capitalei. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale și o ambulanță SMURD FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascăr, în sectorul 2 al Capitalei, la faţa locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE ora 19.25 Conform ISU, la fața locului intervin: 8 autospeciale de stingere (3 cisterne), 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD.

"Incendiul se manifestă la o construcţie P+1E+M, pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi. S-a realizat dispozitiv circular de intervenţie, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilităţi de propagare la vecinătăţi, se lucrează la lichidare", au precizat reprezentanţii ISUBIF, transmite Agerpres.

Incendiu la o casă veche din București FOTO ISU
Incendiu la o casă veche din București FOTO ISU

Pentru lichidarea incendiului intervin opt autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, precum şi o ambulanţă SMURD.

La locul incendiului nu au fost identificate victime, mai anunţă ISUBIF.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite