Imagini cu momentul atacului asupra unuia dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală VIDEO

0
Publicat:

Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba, a fost înjunghiat joi de un client, au declarat surse judiciare pentru „Adevărul”. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care atacatorul se îndreaptă spre Sasu.

Jean Sasu a fost înjunghiat joi de un client. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Jean Sasu a fost înjunghiat joi de un client. FOTO Shutterstock (Arhivă)

În primele imagini surprinse de camerele de supraveghere agresorul este văzut îndreptându-se spre Jean Sasu, ulterior acesta fiind văzut fugind. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, în vreme ce atacatorul este în continuare căutat de polițiști. 

Conform unui comunicat al poliției, „în jurul orei 15:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale". 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite