Divertiland, luat cu asalt de copiii orfani. Parcul de distracţii de lângă Bucureşti a lansat campania „Un val pentru un zâmbet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divertiland a lansat un program de responsabilitate socială FOTO Arhiva Adevărul
Divertiland a lansat un program de responsabilitate socială FOTO Arhiva Adevărul

Cel mai mare parc de distacţii din România, Divertiland, lansează un program de responsabilitate socială, pentru a-i sprijini pe copiii instituţionalizaţi. Copiii orfani care vor face parte din program se vor bucura de activităţi care se derulează în interiorul parcului.

Campania „Un val pentru un zâmbet“ a început luni, cu o primă vizită a 30 de copii din cadrul Centrului de Servicii Sociale Giurgiu, care s-au bucurat de activităţi desfăşurate în interiorul parcului Divertiland. Micuţii s-au bucurat de un loc de joacă prevăzut cu pistoale încărcate cu apă şi de ţâşnitoare, dar şi de Splash Attack, o fortăreaţă cu peste 70 de mici atracţii care folosesc 148 de jeturi de apă.

Astfel, Divertiland a devenit partener al Asociaţiei SOS Vieţile Copiilor, încercând să ofere micuţilor instituţionalizaţi o viaţă mai bună. De asemenea, vizitatorii parcului de distracţii pot face donaţii direct către SOS Vieţile Copiilor, prin intermediul unei urne special amenajate pentru donaţii.

„Scopul unui parc de distracţii precum Divertiland este să aducă bucurie şi experienţe unice, pozitive. Dorinţa noastră de a sprijini copiii care au cel mai mult nevoie de noi a venit în mod firesc – suntem încântaţi să aducem un zâmbet pe feţele acestor copii care merită să aibă parte de distracţie de calitate la fel ca oricare dintre noi; stă în puterea noastră să le oferim acest lucru şi vom derula programe sustenabile pentru a atinge acest obiectiv“, a precizat directorul general al parcului, Alexis Paizis.

Pe aceeaşi temă:

Cel mai mare parc acvatic din România şi-a deschis gară. Bucureştenii dornici de bălăceală vor face 15 minute până la Divertiland cu trenul. Cât va costa biletul

FOTOGALERIE Partea nevăzută a celui mai mare parc de distracţie din România

FOTO Divertiland, cel mai mare parc acvatic din ţară, se deschide de Ziua Copilului

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite