Doctoriță stomatolog dispărută, găsită inconștientă într-un șanț din Ilfov. „Suntem oripilați”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident misterios a șocat comunitatea din Ilfov, după ce o femeie, medic stomatolog, dată dispărută acum câteva zile, a fost găsită inconștientă într-un șanț, la o jumătate de kilometru de mașină. Poliția desfășoară o anchetă amplă pentru a fi clarificate circumstanțele acestei întâmplări.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență FOTO Captură Digi24
Femeia a fost găsită în stare de inconștiență FOTO Captură Digi24

Dispariția femeii, în vârstă de 43 de ani, a fost semnalată de tatăl ei la numărul de urgență 112, acesta fiind îngrijorat că fiica sa nu mai răspundea la telefon și plecase cu mașina, potrivit Digi 24.

La scurt timp după anunțul dispariției, o mașină abandonată a fost descoperită în apropierea Parcului Bragadiru, iar polițiștii au identificat-o ca fiind autovehiculul femeii dispărute, medic stomatolog de profesie.

În ciuda mobilizării unui număr semnificativ de polițiști, jandarmi și voluntari pentru căutarea femeii, ea fost găsită după aproximativ 12 ore. Era în stare de inconștiență și se afla la o distanță considerabilă de mașină.

Inspectorul adjunct al IPJ Ilfov, Alexandru Bălan, a declarat că vor fi clarificate împrejurările exacte ale incidentului după ce starea de sănătate a femeii se va îmbunătăți și aceasta va putea să comunice cu autoritățile.

Femeia ar fi suferit de depresie

Una dintre ipotezele investigației este că femeia ar fi încercat să-și facă rău.

Potrivit unor surse citate de Digi 24, aceasta avea o scrisoare medicală în care i-au fost prescrise mai multe medicamente antidepresive. Cu toate acestea, vecinii și cunoscuții femeii exprimă scepticismul lor cu privire la această ipoteză.

„Suntem oripilați, nu știm cât este de adevărat ce se spune. O cunosc de foarte mulți ani și nu mi-a venit să cred că ar putea să încerce să-și facă rău”, a declarat o vecină.

Femeia se află, în prezent, internată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, iar poliția continuă să investigheze pentru a lămuri circumstanțele exacte ale incidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite