Un tânăr din Olt, dispărut din luna decembrie, este căutat de Poliție. De ce a anunțat familia atât de târziu dispariția

0
Publicat:

Poliția caută un tânăr în vârstă de 27 ani, dispărut de la domiciliu încă din luna decembrie. Familia acestuia a anunțat la mai bine de o lună dispariția.

Tânărul a plecat de acasă cu două zile înainte de Crăciun. Sursa FOTO: IPJ Olt
Tânărul a plecat de acasă cu două zile înainte de Crăciun. Sursa FOTO: IPJ Olt

Oprea Marian Ionuț a plecat de la domiciliu cu două zile înainte de Crăciun. Nu ar fi fost pentru prima dată când  pleca fără să anunțe. Familia se aștepta să-l găsească în câteva zile pe la fermele din apropiere, pentru că deseori pleca de acasă să muncească sezonier pe unde găsea de lucru. Tânărul nu s-a mai întors, iar căutările familiei, pe raza localităților vecine, nu au dat roade, așa că s-a solicitat, după o lună, sprijinul polițiștilor. 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, din județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

La data de 25 ianuarie 2024, în jurul orei 15,50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 9,30, fiul său, OPREA MARIAN-IONUȚ, în vârstă de 27 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit”, au anunțat acum reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Tânărul are 1,72 metri înălțime, 90 kilograme, față ovală, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare neagră. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este apelul polițiștilor.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite