Cum a fost prins un hoț care fura haine din magazin de doi polițiști aflați în timpul liber

0
Publicat:

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber au prins în flagrant un bărbat de 55 de ani care a plecat dintr-un magazin din Sectorul 3 cu mai multe haine fără a le plăti.

Oameni ai legii Arhivă Adevărul
Oameni ai legii Arhivă Adevărul

"Miercuri, 17 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 12 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 55 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat", informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, AGERPRES.

În jurul orei 18,00, doi poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie, aflaţi în timpul liber, au observat un bărbat care a sustras mai multe articole vestimentare, expuse pentru vânzare pe raftul unui magazin, cu punct de lucru în incinta unui complex comercial din Sectorul 3. Ulterior, bărbatul a părăsit magazinul fără a plăti aceste articole.

"Imediat, cei doi poliţişti l-au interceptat pe bărbat, iar după ce şi-au declinat calitatea şi identitatea, au solicitat sprijin colegilor prin Dispeceratul 112. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală", arată sursa citată.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de aproximativ 1.439 de lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 12 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite