Un hoț a încercat să fugă din țară după ce a furat o mașină și a provocat un accident rutier

0
Publicat:

Un bărbat de 48 de ani din Bacău a fost prins de polițiști pe aeroportul din Iași când încerca să fugă din țară după ce, pe 5 mai, a accidentat o femeie cu o mașină pe care o furase.

Mașina furată a fost abandonată de hoț după ce a accidentat o femeie FOTO IPJ Bacău
Mașina furată a fost abandonată de hoț după ce a accidentat o femeie FOTO IPJ Bacău

Pe 5 mai, în jurul orei 14.00, pe strada Arcadie Şeptilici din municipiul Bacău, un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism dinspre satul Baraţi, ajungând în apropierea intersecţiei cu stradă Vasile Pârvan, a derapat şi a acroşat o femeie de 66 de ani, care se deplasa pe trotuarul din dreapta sensului de mers al autoturismului, ulterior distrugând gardul şi conducta de gaze din curtea unui imobil.

După producerea accidentului rutier, bărbatul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urmă producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital, rămănând sub supraveghere medicală. Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un bărbat de 48 de ani, din Bacău.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că, acesta, deși nu posedă permis de conducere, ar fi sustras și condus un autoturism de la domiciliul unui bărbat din comuna Mărgineni”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Polițiștii l-au dat în consemn pe individ, iar o zi mai târziu, pe 6 mai, acesta a fost depistat în Aeroportul Internaţional din Iaşi, fiind preluat de polițiștii Biroului Rutier Bacău și condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Bărbatul este anchetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, și a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite