Crimă în Sectorul 2. O femeie, administrator de bloc, înjunghiată mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 56 de ani a fost ucisă joi, cu cuțitul, de un bărbat de 57 de ani, în spațiul unde victima își desfășura activitatea de administrator.

Evenimentul tragic a avut loc în Sectorul 2
Evenimentul tragic a avut loc în Sectorul 2

Administratorul unui bloc din Sectorul 2, o femeie de 56 de ani, a fost ucisă joi seara, în interiorul blocului, de un bărbat de 57 de ani,

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii Secției 9 la fața locului, care l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat și condus la sediul subunității.

 Echipajul de prim-ajutor nu a făcut decât să constate decesul victimei.

”Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului.  Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, potrivit Poliției Capitalei.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite