Crimă în Capitală. Un adolescent și-a ucis bunica pentru că nu i-a dat bani

0
Publicat:

Un tânăr, în vârstă de doar 17 ani, și-a omorât bunica, în vârstă de 86 de ani, după ce cea din urmă a refuzat să-i dea bani. Tragedia a avut loc vineri, 29 decembrie, într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei.

Adolescentul a recunoscut că și-a ucis bunica. Foto: Arhivă
Adolescentul a recunoscut că și-a ucis bunica. Foto: Arhivă

Adolescentul venise în vizită la bunica lui pentru a-i cere bani. Furios pentru că nu a primit ce a cerut, tânărul și-a atacat bunica, a strangulat-o și apoi a dispărut. La puțin timp după faptele îngrozitoare, băiatul a fost prins de autorități, a recunoscut fapta comisă și în prezent este în custodia lor. 

Mama tânărului și fiica victimei este cea care a alertat autoritățile. Femeia și-a găsit mama legată, cu fața în jos, potrivit Știrile ProTV. 

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bătrânei. Adolescentul a fost găsit de autorități în locuința socială în care fusese plasat alături de alți doi tineri. Conform unor surse din anchetă, tânărul nu s-a împotrivit, însă ar fi fost sub influența drogurilor atunci când a săvârșit îngrozitoarea faptă. 

De asemenea, tânărul a fost dus la audieri, iar cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. 

În răstimp, corpul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. 

Administratorul blocului în care locuia femeia nu a vrut să ofere amănunte despre cele petrecute în apartamentul victimei: „Este o simplă crimă care se investighează de polițiști. Nu am nimic de declarat că nu este cazul", conform Observator. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite