Crimă în București: o ucraineancă de 68 de ani şi-a ucis soţul cu un cuţit de bucătărie într-un apartament din Sectorul 6

0
Publicat:

O femeie din Ucraina, în vârstă de 68 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după ce şi-a înjunghiat mortal soţul cu un cuţit de bucătărie în urma unui conflict spontan într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Agerpres.

Femeia și-a înjunghiat soțul Arhivă Adevărul
Femeia și-a înjunghiat soțul Arhivă Adevărul

"La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei inculpate (cetăţean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului.

În data de 9.03.2024, în jurul orei 22,10, aflându-se în locuinţa comună situată într-un bloc din Sectorul 6, Bucureşti, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său (cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp", transmite Parchetul.

Serviciile de urgenţă au fost anunţate chiar de către femeie, care a apelat numărul 112, iar procurorul şi poliţiştii s-au deplasat la imobil şi au efectuat cercetarea locului faptei.

Examinarea cadavrului la faţa locului a relevat plaga ce a provocat decesul. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi dusă în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite