Cine este bărbatul care a fost găsit spânzurat în pădurea Pustnicul, din Ilfov. Și-a lăsat copilul la școală, apoi și-a luat viața

0
Publicat:

Bărbatul de 43 de ani, care s-a spânzurat, marţi, 18 iunie, în Pădurea Pustnicul, din județul Ilfov, era polițist. El lucra la Serviciul Pașapoarte, din orașul Pantelimon. Soția a alertat autoritățile.

Poliția a deschis o anchetă FOTO: Arhiva
Poliția a deschis o anchetă FOTO: Arhiva

Potrivit  Antena 3 CNN,  polițistul a dus copilul la şcoală marți dimineaţă, ar fi aflat că este bolnav şi a decis să-şi pună capăt zilelor. Se pare că bărbatul suferea de depresie.

Apelul la 112 a fost dat chiar de către soţia acestuia care era îngrijorată că bărbatul nu ajunsese acasă. Poliţiştii au făcut mai multe verificări, iar autoturismul acestuia a fost identificat la marginea unei păduri din Ilfov. În scurt timp, i-au găsit și trupul neînsuflețit.

Marți 18 iunie, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 43 de ani, a plecat cu autoturismul la aceeași dată, în jurul orei 8:30, de la domiciliul din orașul Pantelimon, și până la ora apelului, acesta nu s-a mai întors acasă.

„Imediat Polițiștii orașului Pantelimon au efectuat verificări, context în care au descoperit autoturismul bărbatului în pădurea Pustnicul. În continuare polițiștii au efectuat căutări și scotociri în zona respectivă, împrejurare în care, l-au descoperit pe bărbatul respectiv, spânzurat de un copac”, a transmis IPJ Ilfov.

În cauză s-a relaționat cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite