Cele mai accesibile piscine şi ştranduri din Bucureşti şi din zonele limitrofe, în 2024 VIDEO

0
Publicat:

Vara aceasta extrem de fierbinte aglomerează plajele, dar şi piscinele şi ştrandurile, în speranţa unui strop de răcoare. Cei care încă nu au reuşit să ajungă pe litoral din diferite motive au alternative: numeroase ştranduri şi piscine îţi oferă serviciile în toate oraşele mari. 

Românii caută răcoare la piscine sau ştranduri. Foto arhivă
Românii caută răcoare la piscine sau ştranduri. Foto arhivă

Piscine şi ştranduri accesibile din Bucureşti

Magic Place Aqua Park

Cunoscut și sub numele de Crângași Aqua Parc sau ștrandul Dâmbovița, Magic Place Aqua Park  poate găzdui până la 5000 de persoane și oferă facilități diverse pentru toate vârstele, inclusiv plajă de nisip, șezlonguri și umbreluțe.

Toboganele și piscinele de diverse dimensiuni, inclusiv o piscină cu valuri, sunt atracțiile principale. Parcul dispune de două piscine pentru copii și trei piscine pentru adulți, dintre care una este semi-olimpică.

Magic Place Aqua Park
Magic Place Aqua Park

La beach barul din incintă puteţi găsi mâncare, băuturi răcoritoare şi cocktailuri, iar zona Barbeque este echipată cu grătare și un cuptor tradițional cu lemne, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de preparate calde și delicioase.

În special în weekend, aici au loc diverse evenimente și concerte, accesul fiind inclus în costul biletului de intrare.

Cost bilet: adulţi - 65 de lei în cursul săptămânii (45 de lei după  ora 16) şi 85 de lei în weekend + sărbători legale; elevi, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități - 50 le L-V şi 65 lei în weekend + sărbători legale; copii cu vârsta între 3 şi 7 ani – 30 lei L-V şi 40 lei în weekend + sărbători legale.

Magic Summer Waves

Situat în Drumul Taberei, sectorul 6 din București, Magic Summer Waves este un alt parc acvatic popular, care oferă o gamă variată de facilități pentru întreaga familie, inclusiv piscine mari, tobogane spectaculoase și zone de relaxare.

Parcul dispune de patru bazine, dintre care două sunt pentru adulți și două pentru copii, cele din urmă fiind decorate tematic cu pirați și crocodili.

Magic Summer Waves
Magic Summer Waves

Cost bilet: adulţi - 65 de lei în cursul săptămânii (45 de lei după  ora 16) şi 85 de lei în weekend + sărbători legale; copii cu vârsta între 3 şi 7 ani – 30 lei L-V şi 40 lei în weekend + sărbători legale.

Piscina Daimon Club

Piscina Daimon Club, situată în Parcul Tineretului, reprezintă şi ea o alternativă de relaxare și înot pentru întreaga familie.

Complexul include două piscine: Piscina Gala, destinată exclusiv adulților în weekend, și Piscina Blue Laguna, dedicată familiilor cu copii.

Adulții se pot bucura de șezlonguri confortabile și de cocktailuri exotice la barul de la piscină, în timp ce copiii se distrează în zonele sigure dedicate lor.

Piscina Daimon Club
Piscina Daimon Club

Cost bilet la Piscina Gala, dedicată doar adulţilor: 100 de lei în cursul săptămânii şi 160 de lei în weekend + sărbători legale.

Cost bilet Piscina Blue Laguna: adulţi - 100 de lei în cursul săptămânii şi 150 de lei în weekend; copii cu vârsta între 3 şi 13 ani – 80 lei L-V şi 100 lei în weekend.

Trebuie menţionat că pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani se plăteşte bilet de adult, iar cei sub trei ani au intrare gratuită.

Piscine şi ştranduri aproape de Capitală

Therme București

Aflat la o distanţă de aproximativ 10 kilometri de Bucureşti, parcul acvatic Therme București dispune de 3 plaje: Galaxy, The Palm și Elysium, prima fiind destinată copiilor de toate vârstele, iar cea de-a doua copiilor cu vârstă de cel puțin 14 ani.

Complexul are piscine exterioare, tobogane atât outdoor, cât și indoor, restaurante cu tematici din povești, preparate pentru toate gusturile, terase și baruri. Therme București este una dintre piscinele căutate nu doar de bucureşteni, ci de cei din judeţele limitrofe, dispunând de atâtea facilităţi, încât nu este sufientă o zi să le puteţi încerca pe toate.

Therme Bucureşti
Therme Bucureşti

Cost bilet Piscina Galaxy: adult - 91 de lei în cursul săptămânii şi 101 lei în weekend; copii – 74 lei L-V şi 84 lei în weekend.

Cost bilet Piscina Palm: adult - 119 lei în cursul săptămânii şi 134 lei în weekend; copii – 109 lei L-V şi 124 lei în weekend.

Piscina Aqua del Mar – Domeniile Săftica

Piscina Aqua del Mar – Domeniile Săftica este situată în afara Capitale, dar mulţi bucureşteni aleg să meargă aici, datorită mediului natural, fiind una dintre cele mai frumoase piscine.

O oază de liniște și relaxare în inima naturii, potrivită pentru copii, părinţi şi bunici deopotrivă, care se pot bucura de atmosferaplăcută şi de vegetația care transformă acest loc într-unul parcă desprins dintr-o poveste.

Muzică liniştită, relaxantă, piscină potrivită pentru copii și adulți, într-un design unic și atrăgător, Piscina Aqua del Mar – Domeniile Săftica îndeplineşte toate criteriile pentru a asigura un weekend de excepţie.

Cost bilet: adulţi – 70 de lei în cursul săptămânii şi 100 de lei în weekend; copii cu vârsta între 3 şi 14 ani – 50 lei L-V şi 100 lei în weekend.

Divertiland Aqua Park

La aproximativ 13 kilometri de bucureşti, în Chianja este un alt mare parc acvatic. De fapt, Divertiland Aqua Park este cel mai mare parc din România, având o capacitate de peste 7.000 de persoane. În plus, el găzduieşte mai multe restaurante, terase și baruri, unde puteți servi masa sau băuturi răcoritoare!

Numeroasele facilități pentru copii şi adulți de care dispune, printre care tobogane Waterfall, 5 piscine, Lazy River, Rainbow Tower etc., îl transformă într-un loc în care nu ai cum să te plictiseşti.

Cost bilet: adulţi – 85 de lei în cursul săptămânii şi 105 de lei în weekend; copii cu vârsta între 3 şi 10 ani – 50 lei L-V şi 70 lei în weekend; elevi şi studenţi - 65 lei în cursul săptămânii şi 85 de lei în weekend; persoane cu dizabilități - 40 lei, indiferent de zi; pensionari peste 60 de ani – 40 de lei, indiferent de zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite