Ce vor bucureştencele de Ziua Îndrăgostiţilor: cine romatice, bijuterii şi cosmetice. Sociologii: Jucării sexuale, cadouri pentru cupluri plictisite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valentines day

De Ziua Îndrăgostiţilor, bucureştencele îşi doresc să primească cadouri speciale şi să-şi petreacă timpul în compania persoanei iubite. Sociologii susţin că preferinţele diferă foarte mult în funcţie de fiecare tip de femeie.

Alfred Bulai povesteşte că bucureştencele nu au preferinţe foarte diferite în comparaţie cu locuitoarelor celorlalte oraşe ale ţării. De fapt, acestea vor să primească de Ziua Îndrăgostiţilor cadouri pe care le primesc şi de ziua de naştere sau de cea a numelui.

„Femeile îşi doresc să primească lucruri obişnuite: bijuterii, cosmetice, haine, cine romatice. Desigur, depinde foarte mult de la femeie la femeie, nu există o combinaţie standar“, explică sociologul Alfred Bulai.

Jucării sexuale, cadouri pentru cupluri plictisite

Pe lângă cinele romantice şi clasicele cadouri, se întâmplă uneori ca doamnele să îşi dorească să reînvie pasiune de altădată din cuplu. Din acest motiv apelează uneori la oferta pusă la dispoziţie de sex shop-urile din Capitală.

„Depinde de situaţie. Există posibilitatea ca o femeie căsătorită de 20 de ani să îşi dorească să iasă la o cină romatică pentru că nu a mai avut în ultima vreme parte de momente de acest fel sau să apeleze la oferta din sex shop-uri. Bine, se poate ca cei care cumpără din sex-shop-uri să o facă din amuzament. Pe lângă clienţi există oameni care intră doar din curiozitate, să vadă ce se găseşte într-un astfel de magazin“, mai spune Bulai, precizând că magazinele de profil din Bucureşti sunt copii nereuşite ale celor existente în marile capitale ale lumii.

De asemenea, sociologul explică că toate aceste evenimente, precum Ziua Îndrăgostiţilor, sunt invenţii occidentale menite să îndemne la o creştere a consumului.

Pe aceeaşi temă:

Valentine’s Day, între dragoste şi sex: „Popa nu aude la spovedanie un sfert din ce aud eu la sex-shop“

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite