Avertisment al primarului Sectorului 2: Vor fi zile cu circulația blocată în Doamna Ghica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a lansat, marți, un avertisment pentru conducătorii auto, conform căruia urmează o perioadă dificilă din punct de vedere al traficului din pricina lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica și Termoenergetica.

Primarul Sectorului 2 atenționează conducătorii auto din cauza unor lucrări. Foto: Arhivă
Primarul Sectorului 2 atenționează conducătorii auto din cauza unor lucrări. Foto: Arhivă

Conform edilului, în unele zile pe anumite porțiuni, circulația va fi blocată complet. 

Am fost astăzi, după ce s-a mai domolit entuziasmul sosirii primelor bucăți din tablier, pe șantierul de pe doamna Ghica. 

Părțile de tablier vor continua să sosească pe măsură ce înaintează execuția. Peste 2 săptămâni va începe asamblarea la sol a elementelor de tablier, iar apoi, în octombrie, va începe asamblarea pe poziție. 

Deranjant, dar absolut normal, când se face asamblarea pieselor traficul va fi restricționat, pentru desfășurarea lucrărilor. Vor exista și zile (puține) în care, pe partea dintre intersecție și Lukoil, circulația va fi blocată complet. Încă o dată, sunt lucruri normale pentru un șantier de aceste dimensiuni. E important însă ca cetățenii să știe la ce să se aștepte. 

În paralel cu lucrările la pasaj, se desfășoară și lucrările Termoenergetica. Estimarea în acest moment este că acestea se vor finaliza în aproximativ o lună. 

Din octombrie va urma o perioadă deranjantă dpdv al traficului, dar vom avea pasajul montat. 

Și asta cred că e cel mai important”, se arată în postarea publicată de Radiu Mihaiu pe Facebook. 

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite