Acrobaţii cu elefanţi la Circul Safari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Safari a poposit de câteva zile pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Artişti ai circului din Olanda, Ungaria, Croaţia şi Israel vor da reprezentanţii la Bucureşti până luni.

Baloţi întregi de paie, zeci de kilograme de carne şi alte zeci de morcovi şi fructe fac parte din meniul zilnic al animalelor de la Circul Safari, care a poposit de câteva zile la Zone Arena, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu.

O adevărată grădină zoologică se ascunde în spatele gardurilor unde girafele, struţii, cămilele, elefanţii, hipopotamii şi tigri sunt vedetele serii. Un pui de leu de doar câteva luni şi doi ieduţi de doar două zile completează peisajul din spatele arenei.

image

Elefanţii Ramy şi Carla, de 40 şi 41 de ani, sunt puşi pe şotii mai tot timpul şi aruncă cu trompa fânul spre îngrijitori, doar-doar vor primi un cubuleţ de zahăr.

Seara spectacolele ţin două ore, iar copiii, însoţiţi de părinţi sau bunici, nu au timp să se plictisească. La intrarea în arenă ei pot face gratuit şi poze cu Rahan, vestitul personaj care apare în revistele „Adevărul“.

image



Circul stă până luni

Oameni pe catalige, aruncătorul de flăcări, jonglerii şi tot felul de numere cu animale se succed unul după altul, iar publicul este invitat să participe la ghiduşiile clovnului Tomy, care fie se joacă cu baloane pline cu apă, fie sparge farfurii. Nu lipsesc nici acrobaţiile sau o reprezentaţie care aminteşte de piraţii din Caraibe şi unde şerpii şi un pui de crocodil redau cât mai bine atmosfera.

image

Spectacolele încep zilnic de la ora 20.00, iar costul unui bilet este de 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi. Banii vor fi donaţi copiilor care au nevoie urgentă de tratament, ajutaţi de „Click!“ prin campania „Din inimă pentru copii!“.

image

Cei care doresc să se fotografieze cu animalele plătesc 20 de lei, iar pentru o vizită la menajeria circului  se mai plătesc 5 lei. „Ultimul spectacol va avea loc luni seara, după care vom merge cel mai probabil spre Iaşi, dar încă nu ne-am fixat destinaţia exactă“, a declarat Tomy, reprezentant al circului Safari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite