Plouă în Pasajul Unirii din București. Explicația Primăriei Sectorului 4 - VIDEO

0
Publicat:

Din plafonul în care sunt montate corpurile de iluminat din Pasajul Unirii a început miercuri să curgă apă, se arată în mai multe imagini publicate de jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook.

În imaginile care circulă pe rețelele de socializare se vede cum picăturile de apă curg din tavan, printre corpurile de iluminat.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au declarat pentru Libertatea că problema a apărut din cauza unei avarii la unul dintre canivouri, acele structuri din beton, un fel de casete, care protejează conductele de apă și alte sisteme de utilități.

„A fost o acumulare de apă, însă problema a fost remediată. În momentul în care vor începe lucrările la planșeu, ele vor fi înlocuite cu unele noi, ca să nu mai existe niciun risc”, au declarat reprezentanții instituției.

Șiroaie de apă în pasajul recent renovat FOTO Euronews România.
Șiroaie de apă în pasajul recent renovat FOTO Euronews România.

Pasajul Unirii a fost redeschis în 4 septembrie, după ce a stat închis două luni și jumătate pentru reabilitare. Lucrările au costat 60 de milioane de lei și au fost făcute de Primăria Sectorului 4. De atunci, în trei luni de zile, au avut loc cel puțin șase accidente.

Chiar în primele zile, două autocare au rămas blocate în indicatorul pus înainte de intrarea în pasaj.

Apoi, un tir a acroșat limitatorul de înălțime iar ulterior un camion a rămas blocat în pasaj după ce a forțat trecerea prin tunel, deteriorând plafonul.

De asemenea, vineri, 23 decembrie, un autocar care transporta 50 de turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime. 21 de persoane au fost rănite, fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare a 4 persoane, iar o persoană a murit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite