218 persoane legitimate de polițiști în sectoarele 3 și 6 ale Capitalei. Au fost găsite 42 de pliculețe cu praf alb

0
Publicat:

Pliculețele sunt de tip zip-lock, conţineau un praf alb, pulverulent, susceptibil de a avea efect psihoactiv, și au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate pentru a se stabili cu exactitate compoziția acestora.

Substanțele din pliculețele confiscate sunt susceptibile să aibă efect psihoactiv FOTO DIICOT
Substanțele din pliculețele confiscate sunt susceptibile să aibă efect psihoactiv FOTO DIICOT

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 6, ai Brigăzii Rutiere, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în colaborare cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Agenţia Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au participat la o acţiune, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, au fost legitimate şi verificate 218 persoane, în acest context fiind constatate două infracţiuni privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Au fost găsite 42 de plicuri transparente, de tip zip-lock, ce conţineau un praf alb, pulverulent, susceptibil de a avea efect psihoactiv, care au fost înaintate către BCCOB, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul acţiunii, a fost verificată activitatea a opt societăţi comerciale, în vederea respectării legislaţiei privind protecţia consumatorului. Reprezentanţii a patru societăţi comerciale au primit înştiinţări, urmând a se prezenta la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, cu documente, în vederea verificărilor cu privire la înregistrarea în contabilitate a tuturor sumelor provenite din vânzări.

Poliţiştii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.405 lei, dintre care şase sancţiuni privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun şi două privind circulaţia pe drumurile publice. În acest context, a fost retras şi un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, poliţişti din cadrul Secţiilor 20, 21, 22 şi 25 Poliţie şi din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 6 au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii actelor de tulburare a liniştii şi ordinii publice, prevenirii şi combaterii altor fapte antisociale de natură contravenţională şi penală. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite