O femeie a încercat să scoată din țară mai multe pachete cu cocaină pe care le înghițise. Cum au prins-o polițiștii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost prinsă cu droguri pe aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să plece din ţară, o parte dintre stupefiante fiind găsite ambalate în caşete ascunse în corp.

Femeia a fost prinsă cu droguri pe aeroportul Otopeni FOTO arhivă Adevărul
Femeia a fost prinsă cu droguri pe aeroportul Otopeni FOTO arhivă Adevărul

Conform DIICOT, femeia are cetăţenia română. Poliţiştii au prins-o cu droguri în bagaje, dar şi ascunse în corp.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, o femeie a fost reţinută miercuri, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi tentativă la trafic internaţional de droguri de mare risc.

„Din cercetările efectuate a rezultat că inculpata a procurat, transportat şi deţinut vederea comercializării 12 caşete conţinând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină, pe care intenţiona să o scoată din ţară la data de 15.10.2023, când a fost depistată de către poliţiştii de frontieră, cu ocazia supracontrolului de securitate efectuat în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti - Otopeni. În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile", precizează reprezentanții DIICOT.

GALERIE FOTO SURSA DIICOT

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul IGPF - Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti-Otopeni - Serviciul de Prevenire şi Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog.

Activităţile de cercetare au beneficiat de sprijinul Serviciilor Criminalistice din cadrul Poliţiei Capitalei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite