Percheziții la traficanții de droguri din Centrul Vechi. Peste 20 de persoane audiate

0
Publicat:

Procurorii DIICOT desfășoară mai multe percheziții în municipiul București, într-un dosar de trafic de droguri. Ar fi vorba despre persoane care trăiesc în clădirile abandonate și vând droguri pe străzile din centrul vechi. 

„La data de 04.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și pe raza județului Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive”, a anunțat DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, „pe parcursul anului 2023, mai mulți suspecți, au vândut în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză”.

„Interacțiunile între dealeri și consumatori au avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București”, a mai arătat DIICOT.

Potrivit sursei citate, peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul central al DIICOT. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite