Vlogger din SUA, despre România: „Țara vieții!“. A rămas trei luni în vacanță la Brașov VIDEO

0
Publicat:

Un vlogger american s-a cazat trei luni la Brașov pentru că i-a plăcut foarte mult orașul când a fost într-o vacanță la schi. Cary Aria s-a bucurat de Centrul Istoric al orașului de la poalele Tâmpei.

Vloggerul america Cary Aria a stat trei luni la Brașov FOTO Captură video
Vloggerul america Cary Aria a stat trei luni la Brașov FOTO Captură video

Brașovul este orașul din România care continuă să-i uimească pe străinii care-l vizitează. Dacă românii știu că orașul este unul turistic, care merită să fie vizitat, oaspeții veniți de pe alte meleaguri sunt surprinși de frumusețea și căldura primitoare a orașului.

Puțini americani știu despre România și cu atât mai puțini despre Brașov, dar cei veniți în căutarea lui Dracula dau de un oraș minunat.

Cary Aria, un vlogger american din Minnesota, care realizează filmări pe un vas, a decis să-și facă vacanța departe de mare. A ales Brașovul pentru că s-a îndrăgostit de oraș când a venit la schi, în ianuarie 2021. Abia auzise de oraș, în timpul unei vizite în Franța, a venit aici la schi și a fost convins că se va întoarce. 

Americanul a ales un apartament închiriat pentru trei luni, astfel încât să poată petrece o întreagă primăvară la poalele Tâmpei. Americanul s-a cazat în apropiere de Poarta Șchei și și-a început periplul prin Centrul Istoric al orașului. Nu putea trece cu vederea Biserica Neagră, dar, în jurul acesteia, a remarcat numărul mare de cafenele și cafeaua de calitate.

Impresionat de vechimea Bisericii Negre

Ca orice american, a fost impresionat de construcțiile mai vechi decât primii pași făcuți de europeni pe continentul de peste Ocean. Le-a arătat urmăritorilor săi Biserica Neagră și a precizat că a fost construită la finalul secolului al XIV-lea.

Chiar lângă Biserica Neagră este principala piață a orașului”, își continuă americanul prezentarea. În ziua în care era realizată filmarea, în Piața Sfatului aveau loc concerte și evenimente, iar strada Republicii l-a impresionat pe Cary Aria. 

Vloggerul a căutat produse locale și a ales un borcan cu gem de fructe cu care să dea un gust mai deosebit ouălor și pâinii prăjite. Americanul consideră că Brașovul este un oraș al gurmanzilor, care se pot bucura aici de mâncare deosebită.

Ieșit din nou din apartament după ce s-a bucurat de gemul oferit de un producător local, Cary Aria a nimerit în Piața Sfatului în timpul unui spectacol de dansuri populare, pe care l-a savurat. Americanul s-a bucurat de o seară minunată de vineri, printre terasele de pe strada Republicii și Piața Sfatului, după care și-a încheiat vizita prin oraș cu o înghețată pe care a apreciat-o în mod deosebit.

„Republic of life” și-a intitulat vloggerul american filmulețul despre orașul din România, care a făcut o excelentă promovare a Brașovului în rândul urmăritorilor săi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite