Aglomeraţie pe Transfăgărăşan. Turiştii au parcat pe carosabil şi au blocat drumul: „Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie pe Transfăgărăşan FOTO: Poliţia Sibiu
Aglomeraţie pe Transfăgărăşan FOTO: Poliţia Sibiu

Autorităţile din Sibiu anunţă supraaglomerare pe Transfăgărăşan, după ce mai mulţi soferi au parcat pe carosabil şi au blocat circulaţia. Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au transmis un mesaj ironic pe reţelele de socializare şi anunţă amenzi.

eprezentanţii Poliţiei Sibiu au transmis un mesaj ironic adresat şoferilor care au parcat maşinile pe partea carosabilă, pe acostament şi pe căile de acces destinate pietonilor. Aceştia au anunţat că vor fi aplicate amenzi celor care au dus la blocarea traficului.

”Mulţumim tuturor acelor şoferi care au parcat maşinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor şi îi felicităm pe toţi cei care au distrus amenajările rutiere dedicate” , este mesajul postat de Poliţia Sibiu pe Facebook. 

Oamenii legii au publicat mai multe imagini pe reţelele de socializare care ilustrează aglomeraţia din zona Bâlea Lac, alături de un mesaj ironic. Aceştia au atras atenţia că şoferii care au parcat ilegal contribuie la crearea de ambuteiaje pe Transfăgărăşan. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite