Un poliţist de la Rutieră a ajuns la al zecele denunţ la Anticorupţie, după ce şoferii l-au ispitit cu şpăgi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un agent din Râşnov a făcut 10 denunţuri la Anticorupţie FOTO adevărul

Un agent de circulaţie din Râşnov a ajuns la al zecelea denunţ în cazuri de şoferi care încercau să-i dea mită. Poliţistul are fler şi prinde mulţi şoferi drogaţi sau băuţi.

Un poliţist de 10 ar putea fi numit un agent de circulaţie din Compartimentul Rutier al Poliţiei Staţiunii Râşnov. Nu numai pentru că a raportat un caz în care un şofer a încercat să-i ofere mită ca să nu ia măsurile legale ce se impuneau, dar şi pentru că a făcut-o pentru a zecea oară. 

Râşnovul este campion la numărul de şoferi depistaţi în trafic în timp ce se aflau sub influenţa alcoolului, iar agentul se numără printre poliţiştii cu fler, care ştiu ce au de făcut pentru a-i descoperi pe cei care îi pun în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic prin faptul că au consumat substanţe interzise. 

În 14 decembrie 2021, un şofer care a fost oprit de agent a încercat să-i ofere acestuia suma de 1.000 de lei, ca să nu fie testat cu aparatul DrugTest. Poliţistul nu numai că a refuzat mita, dar a denunţat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov. 

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi s-a deschis un dosar penal pe numele şoferului de 32 de ani, din Bucureşti. 

„Dorim să subliniem integritatea agentului de poliţie, care este la al zecelea denunţ la D.G.A. privind faptele unor cetăţeni de a-i oferi mită, dintre care trei denunţuri au fost formulate în acest an”, au transmis poliţiştii de la Anticorupţie.

Cercetările sunt continuate, cu şoferul în stare de libertate.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Modă nouă printre colindători: stilul „soldat american”, stilul „ultras” sau stilul „Harlem” VIDEO

„Crima sângeroasă” care i-a speriat pe locuitorii din satul braşovean Holbav. Ce s-a întâmplat de fapt

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite