Suspectul în cazul dublei crime din Bran a încercat să se sinucidă. „Era înarmat cu un cuțit și amenința că își ia viața“

0
Publicat:

Anchetatorii spun că bărbatul suspect în cazul dublei crime din Bran, care a fost reţinut pentru 24 de ore, a încercat să se sinucidă. El și-a recunoscut parțial faptele.

Criminalul de la Bran FOTO: bzb.ro
Criminalul de la Bran FOTO: bzb.ro

Principalul suspect este acuzat de omor calificat şi violare de domiciliu. Și-a recunoscut doar parțial faptele, spun procurorii. A negat că una dintre armele crimei ar fi fost toporul, așa cum arată rănile victimelor.

Anchetatorii au pătruns în locuința lui abia după ce au obținut un mandat de percheziție, pentru că tatăl său nu a vrut inițial să deschidă ușa. A negat chiar și că bărbatul bănuit ar fi acasă. Când polițiștii au reușit să intre, suspectul era extrem de agitat și s-a refugiat în pod.

„Era înarmat cu un cuțit și amenința că își ia viața, s-a și zgâriat în aceste împrejurări la gât, probabil cu acea lamă de cuțit”, a declarat Adrian Radu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunal.

Cei doi soți au fost găsiți fără suflare de către tatăl bărbatului FOTO Facebook
Cei doi soți au fost găsiți fără suflare de către tatăl bărbatului FOTO Facebook

Potrivit anchetatorilor, vărul victimelor a spart noaptea geamul de la ușa vecinilor săi și a pătruns în dormitor. Aici i-ar fi lovit pe cei doi cu cuțitul și cu un topor, fapte care au condus la decesul victimelor.

Mobilul celor două crime pare unul incredibil. „Acolo este o zonă în care se învecinează, dar în care nu este despărțit efectiv de un gard pe toată lungimea. Victimele făcuseră niște lucrări, am înțeles, mai treceau cu acele unelte dintr-o parte în alta sau nu. Ideea este că asta s-a reclamat”, a mai explicat reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Nicu Pepene lucra ca paramedic la SMURD, iar soția lui Alexandra, asistentă medicală, îngrijea copiii bolnavi de cancer internați la secția de oncologie a spitalului din Brașov. Cei doi se căsătoriseră vara trecută și formau un cuplu fericit.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite