Prima imagine cu criminalul de la Bran. Bărbatul a fost reținut

0
Publicat:

Nicu Pepene, de 38 de ani, angajat la ISU şi soția sa Alexandra, în vârstă de 32 de ani, asistentă medicală, au fost găsiţi fără suflare în casa lor.

Criminalul celor doi soți din Brașov a fost reținut FOTO: bzb.ro
Criminalul celor doi soți din Brașov a fost reținut FOTO: bzb.ro

Anchetatorii au reușit să elucideze în mare misterul dublului asasinat din satul Șimon, comuna Bran, unde cadavrele a doi soți au fost descoperite luni în casă.

Aceștia l-au reținut pe suspectul principal al dublei crime, vărul uneia dintre victime, care se ascundea în podul casei sale înarmat cu un cuțit. După mai multe ore de căutări, polițiștii au intrat în forță în locuința sa, reușind să-l captureze.

„În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor. Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov

Cele două victime s-au căsătorit anul trecut iar cadavrele lor au fost descoperite în locuința celor doi de către sora bărbatului ucis.

Nicu și Alexandra pepene s-au căsătorit anul trecut
Nicu și Alexandra pepene s-au căsătorit anul trecut

Femeia a fost alertată de colegii de muncă ai pompierului, care au văzut că Nicu Pepene nu a sosit la serviciu și nu răspundea la telefon.

Bărbatul decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, iar soția sa era asistentă medicală la Spitalul de Copii din Brașov.

„Uşa camerei lor era deschisă şi era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopţii că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră şi n-au mai putut”. Aceasta a declarat că nu îşi poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau nişte „copii deosebiţi”, scrie bzb.ro.

Din informațiile apărute în presa locală, între victime și criminal exista un conflic mai vechi din cauza unui teren.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite