Șase familii rămase fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă, după un incendiu devastator

0
Publicat:

În dimineața zilei de 17 ianuarie, un incendiu devastator a lăsat fără case șase familii din Colonia 1 Mai, județul Brașov. Primarul comunei Vulcan face apel la toți cei care pot ajuta aceste familii.

Șase familii au rămas fără locuințe în urma unui incendiu în Colonia 1 Mai FOTO Primăria Vulcan
Șase familii au rămas fără locuințe în urma unui incendiu în Colonia 1 Mai FOTO Primăria Vulcan

Un incendiu devastator a avut loc în dimineața zilei de 17 ianuarie, în Colonia 1 Mai a comunei Vulcan. Șase familii și-au pierdut locuințele și, odată cu acestea, munca de-o viață. Ca urmare a incendiului, 17 persoane, dintre care 5 sunt copii, au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă.

Am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la acoperișul mai multor locuințe tip vagon din localitatea Mina 1 Mai. La fața locului s-au deplasat 6 autospeciale de stingere, dintre care 2 autospeciale aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea, respectiv Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vulcan, o autoscară și un echipaj SMURD. Când au ajuns echipajele la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, la întregul acoperiș al construcției. Exista pericol de extindere la alte două case situate în imediata apropiere”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Brașov.

Timp de mai bine de 5 ore au luptat pompierii cu flăcările care se pare că au izbucnit de la un coș de fum necurățat și neizolat corespunzător. A ars acoperișul construcției pe o suprafață de 300 de metri pătrați și au fost distruse șase locuințe, fără să se înregistreze victime.

Primăria Comunei Vulcan sprijină familiile cu materiale de construcție, ajutându-i astfel să revină la o viaţă normală în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vă rugăm să veniţi şi dumneavoastră în ajutorul familiilor greu încercate în plină iarnă, cu donaţii de orice fel, orice ce ar putea să-i ajute la reconstrucția caselor si care să-i readucă la o viață cât mai normală”, sună apelul lansat de primarul comunei Vulcan, din care face parte și Colonia 1 Mai.

Biserica și Primăria Vulcan au făcut un apel la cei care pot întinde o mână prietenească familiilor sinistrate. Primăria Vulcan le oferă materiale de construcții, iar cei care vor să ajute familiile să revină la o viață normală pot suna la primărie, la numărul de telefon 0741024508.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite