Interlopi prinși când vindeau mii de tablete ecstasy în Brașov: momentul arestării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus urmărirea penală a șapte persoane pentru trafic de droguri. Persoanele în cauză au fost surprinse în timp ce vindeau, în municipiul Braşov, peste 2.000 de tablete de ecstasy, conform Agerpres.

Mașini de lux blocate de polițiștii antidrog în centrul Brașovului FOTO captură TikTok
Mașini de lux blocate de polițiștii antidrog în centrul Brașovului FOTO captură TikTok

Conform unui comunicat al DIICOT transmis, vineri, Agerpres, procurorii au decis, joi, arestarea pentru 24 de ore a șase persoane și măsura controlului judiciar față de o a șaptea, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de mare risc. 

Măsurile au fost dispuse după ce au fost prinse în flagrant cele șapte persoane vânzând 2.150 de tablete de ecstasy din mașinile lor de lux. Patru mașini de lux au fost blocate în centrul Brașovului, iar dealerii au fost încătușați de mascații antidrog, în aplauzele trecătorilor.

Imaginile au devenit virale pe TikTok.

În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august - septembrie 2022, trei dintre inculpaţi au comercializat consumatorilor din Bucureşti şi judeţele Prahova şi Braşov droguri de mare risc, iar ceilalţi patru inculpaţi intermediau relaţia cu consumatorii şi asigurau locaţiile unde se efectua tranzacţia", menționează anchetatorii. 

Potrivit DIICOT, în cursul zilei de vineri a fost înștiințat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă a şase dintre persoane. 

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite