Români nemulțumiți și atunci când se asfaltează. Ce îi supără, de fapt, pe brașoveni

0
Publicat:

Mai mulți brașoveni spun că nu înțeleg de ce a fost nevoie să se asfalteze o stradă centrală din oraș. Primăria susține că aceasta se faianțase și că exista pericolul să se degradeze la iarnă

Asfaltări pe strada 13 Decembrie din Brașov FOTO Ioan Buciumar
Asfaltări pe strada 13 Decembrie din Brașov FOTO Ioan Buciumar

Pe una din zonele intens circulate din Brașov, strada 13 Decembrie, între Onix și Ceasu’ Rău, se desfășoară lucrări. Primăria Brașov a decis să decoperteze strada și apoi să asfalteze din nou. Deși pare incredibil, există români care sunt nemulțumiți că în orașul lor se torană asfalt.

Motivul pentru care mai mulți brașoveni sunt nemulțumiți este că, susțin ei, pe strada respectivă nu erau gropi sau denivelări și nu înțeleg de ce se lucrează și se creează disconfort atât pentru șoferi, cât și pentru locatarii din zonă.

„O porțiune din strada 13 Decembrie nu a mai fost reabilitată de mai mulți ani. Este, să spunem, ultimul tronson din această stradă care trebuia reabilitat, pentru că se faianțase. Aici nu s-au mai executat lucrări de cel puțin câțiva ani și nu vom mai avea probleme de circulație pe acest tronson, pe această stradă”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.  

Operațiunea de decopertare a fost finalizată, astfel că urmează să se treacă la asfaltarea străzii. Astfel de lucrări au mai fost făcute în oraș și mai urmează, tocmai pentru ca sezonul rece să nu creeze probleme mai mari pentru asfalt, potrivit municipalității.

Pe altă stradă au început lucrările, dar firma nu pregătise biscuiții

O reacție asemănătoare au avut locuitorii orașului nu cu mult timp în urmă, ca urmare a lucrărilor desfășurate pe o altă stradă centrală, foarte aproape de porțiunea pe care se lucrează acum.

Atunci, a fost vorba despre trotuarul de pe strada Iuliu Maniu. Aici au început lucrările, dar firma nu avea pregătiți biscuiții pe care dorea să-i monteze, astfel că strada a rămas în șantier mult mai mult decât era necesar.

Pe rețelele sociale au apărut imagini de pe alte străzi, în cea mai mare parte din cartiere ale orașului, unde există gropi în asfalt și, totuși, nu se execută lucrări. Aceste străzi sunt mai puțin intens circulate, însă și ele se deteriorează în timp, la fel cum se întâmplă cu cele din zona centrală.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite