Locanicii din comuna suceveană Bosanci și-au asfaltat singuri o bucată de drum plină de gropi. Ce riscă acum VIDEO

0
Publicat:

Mai mulți locuitori ai comunei sucevene Bosanci au strâns singuri bani pentru asfaltarea unei porțiuni de drum plină de gropi în care îşi avariau des autovehiculele, conform News.ro.  Lucrările sunt însă neautorizate, iar intervenția are caracter penal.

Porțiunea de drum asfaltată este parte a drumului judeţean 208 A Foto: Captură video
Porțiunea de drum asfaltată este parte a drumului judeţean 208 A Foto: Captură video

Potrivit imaginilor postate pe reţelele sociale, porțiunea de drum asfaltată, de locuitorii comunei Bosanci, este parte a drumullui judeţean 208 A, care face legătura între Suceava şi Dolhasca.

Tronsonul este inclus în Axa Rutieră Strategică 1 Suceava- Iaşi, din care două loturi se află pe teritoriul judeţului Suceava, cu o lungime totală de 75,739 Km.

Imaginile postate pe reţelele sociale sunt însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava şi a preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur.

Jurnaliştii de la telem.ro scriu că în urmă cu câţiva ani şi locuitorii din comuna ieşeană Butea au pornit o acţiune similară, în urma căreia fostul primar şi şase localnici au plombat un kilometru de drum, fără să aibă autorizaţie pentru lucrări, aceştia fiind trimişi in judecată.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite