Reparaţii în regim de urgenţă de aproape 12 milioane de lei, la clădirile aflate în proprietatea Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Braşov a lansat o licitaţie publică în vederea selectării unui contructor care să deruleze în următorii patru ani lucrări de reparaţii în regim de urgenţă la clădirile din patrimoniu.

În acest sens, ar urma să fie încheiat un acord-cadru pe o perioadă de 4 ani, iar costul minim al acestor lucrări care se impun în regim de urgenţă pleacă de la o valoarea estimată de 7,78 milioane de lei, fără TVA, şi poate ajunge la cel mult 10,07 milioane de lei, fără TVA, respectiv 11,98 milioane de lei cu tot cu TVA.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care va fi încheiat pe perioada celor 4 ani este de 419.700,24 lei fără TVA, iar minimul pe care îl va câştiga constructorul declarat câştigător de pe urma acestui contract este de 324.406,45 lei fără TVA. Ofertele sunt aşteptate până în data de 3 ianuarie, iar municipalitatea va încheia acorduri cu cel mult 3 agenţi economici. Firma va trebui să se ocupe atât de lucrări efective de reparaţii ale zidăriei sau acoperişurilor, cât şi de remedierea unor defecţiuni apărute la reţele sau instalaţii.

Citeşte şi:

113 voluntari, în teambuilding, pentru a renova o secţie de spital. În total, s-au cheltuit 60.000 de euro

Lucrările de modernizare a spitalului judeţean, în întârziere. Până la sfârşit de an, se vor redeschide totuşi două dintre etajele aflate în şantier

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite