Persoana care a licitat până la suma record de 30.000 de lei pentru chiria  unui loc de parcare nu şi-a plătit încă taxa aferentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După finalizarea celei de-a doua proceduri de reatribuire a locurilor de parcare, Primăria a demarat din 6 noiembrie o nouă etapă de atribuire a locurilor care au rămas libere, respectiv la cerere, pe principiul, primul venit, primul servit.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a precizat că, până la acest moment, au fost depuse 233 de cereri de la persoane care locuiesc în diferite zone ale oraşului.

„Au fost atribuite 131 de lucruri de parcare dintre cele pentru care s-au depus cele 223 de cereri”, a spus Toarcea. Cei care doresc un loc de parcare, fără a mai fi nevoiţi să meargă la licitaţiile de anul viitor, mai pot depune o cerere până la sfârşitul anului. Cerearea trebuie întregistrată la Centrul de Informare a Cetăţenilor, masa 11.

Chiar la ultima licitaţie din acest an, s-a înregistrat şi cea mai mare sumă oferită drept chirie pentru un loc de parcare de reşedinţă. Astfel, o şoferiţă care locuieşte pe strada Carpenului, nu a vrut nici în ruptul capului să piardă un anumit loc, astfel că, existând concurenţă din partea altui vecin, a licitat până la suma de 30.000 de lei/an. Deocamdată, nu a achitat taxa aferent, dar, după cum a precizat reprezentantul Primăriei, o mai poate face până pe 4 decembrie. Dacă nu va plăti locul, acesta a fi declarat din nou liber şi va putea fi luat de altcineva, chiar fără nici o licitaţie.

Citeşte şi:

Sumă record oferită de un braşovean pentru închirierea unui loc de parcare lângă bloc

Parcare închiriată cu 1.400 de lei pe an, într-un cartier din Braşov. Primăria a câştigat 4,45 milioane de lei din locurile de reşedinţă dintre blocuri

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite