Record de maşini avariate de un braşovean beat. Bărbatul a distrus zeci de autoturisme până l-au oprit poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de maşini au fost avariate de un braşovean beat FOTO Adevărul
Zeci de maşini au fost avariate de un braşovean beat FOTO Adevărul

Un braşovean a avariat nu mai puţin de 56 de maşini parcate, în dimineaţa zilei de 1 mai. Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi a făcut prăpăd printre autovehiculele parcate pe strada Zizinului.

Nu mai puţin de 56 de maşini a avariat un braşovean în dimineaţa zilei de 1 mai. Cu mintea înceţoşată de aburii alcoolului, acesta a produs pagube autovehiculelor parcate pe lângă care a trecut în timp ce se deplasa pe strada Zizinului, puţin după ora 5:00. Un martor l-a observat şi a sunat la 112. 

„În temeiul sesizării, au fost direcţionate echipaje de poliţie şi jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov şi condusă la sediul unităţii de Poliţie, unde a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 ani din municipiul Braşov. Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că bărbatul, s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul poliţiei. Acum, el este cercetat pentru distrugere. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Decizia Curţii de Apel Braşov pentru maghiarii din Sfântu Gheorghe. Ce se întâmplă cu drapelul secuiesc

Învierea Mică din Piaţa Sfatului. Motivul pentru care Evanghelia se citeşte acolo în nu mai puţin de 8 limbi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite