Razie cu mascaţi în Piaţa Traian FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare tărăboi, astăzi, în Piaţa Traian. Comercianţii, majoritatea de etnie romă, au primit amenzi în valoare de peste 30.000 de lei pentru lipsa caselor de marcat. Mai mult, 10 tone de haine şi încălţăminte second-hand au fost confiscate de autorităţi.

Comercianţii au fost amendaţi mai ales pentru lipsa documentelor legale de provenienţă a mărfii. Mai mult, autorităţile au dispus suspendarea activităţii pentru şase luni a trei firme controlate.

image

CLICK pe imaginile de mai sus pentru mai multe imagini de la razia din Piaţa Traian!

Am copii acasă, care aşteaptă o pâine şi voi veniţi să-mi luaţi boarfele? Eu ce le spun acum?", le-a strigat Lenche Burcea, cu disperare, oamenilor legii.

Acţiunea a fost organizată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor alături de 60 de poliţişti din I.P.J. Braşov, 12 comisari din Garda Financiară Braşov ,angajaţi ai Protecţiei  Consumatorului şi Direcţiei Sanitare Braşov, şi 40 de jandarmi din cadrul I.J.J. şi Grupării Mobile Burebista Braşov

Avem case de marcat, avem preţuri, suntem în regulă. Noi i-am pus pe toţi în funcţii de conducere şi acum vor să ne dea cu piciorul. Avem copii de crescut, ce să facem, să ne ducem să furăm şi să dăm în cap?", a spus Bobi Fireseş, unul dintre comercianţi.

Săptămâna trecută autorităţile au mai efcetuat o acţiune similară, prin care toţi comercianţii au fost notificaţi să intre în legalitate cu privire la autorizaţia de funcţionare în Piaţa Traian.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite