Noi informații despre crima de la Bran. Suspectul este un văr al pompierului ucis, iar motivul ar fi un teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat și soția acestuia din satul Șimon al comunei Bran au fost uciși de vărul bărbatului, după o ceartă pentru un teren. Cele două victime au fost descoperite de sora femeii

Cei doi soți uciși pentru un teren FOTO Facebook
Cei doi soți uciși pentru un teren FOTO Facebook

Apar noi informații legate de dublul asasinat care s-a petrecut în satul Șimon al comunei Bran. S-a confirmat faptul că este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ale căror cadavre au fost descoperite în locuința celor doi de către sora femeii ucise și nu de tatăl bărbatului.

Femeia a fost alertată de colegii de muncă ai pompierului, care au văzut că Nicu Pepene nu a sosit la serviciu și nu răspundea la telefon. Localnicii spun că bărbatul decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, iar soția sa era asistentă medicală la Spitalul de Copii din Brașov.

Surse neoficiale spun că ar fi avut loc o altercație între victimă și vărul bărbatului ucis, din cauza unui teren, în urma căreia s-a produs decesul celor doi soți .

De asemenea, se pare că bărbatul și femeia ar fi avut capetele zdrobite, posibil în urma unor lovituri de topor. Localnicii mai susțin că vărul suspectat de dublu asasinat ar avea probleme psihice.

Tot ce vă pot spune în acest moment este că la fața locului se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane. Am să revin cu date noi mai târziu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite