Petrecerea miliardarilor, cea mai bună promovare pentru Brașov. Ce spun managerii din turism

0
0

Managerii din turism brașoveni spun că petrecerea organizată în weekend la Castelul Bran de Halloween este cea mai bună reclamă făcută vreodată turismului din regiune, pe plan mondial.

Petrecerea miliardarilor e cea mai bună reclamă pentru Brașov FOTO Ioan Buciumar
Petrecerea miliardarilor e cea mai bună reclamă pentru Brașov FOTO Ioan Buciumar

Chiar și fără Elon Musk la Brașov, petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran, masa la mai multe restaurante, cazarea la diferite hoteluri și pensiuni, plimbările prin Brașov ale participanților la petrecerea de Halloween de la Bran au făcut o reclamă foarte bună orașului și județului montan.

Poiana Brașov a dovedit încă o dată că poate oferi momente unice la cele mai înalte standarde, în locațiile pe care le pune la dispoziția clienților. Investițiile majore ale agenților economici se pot adresa unui segment de turiști, să spunem, la care poate nici nu visam, deși suntem conștienți de potențialul pe care îl avem și tocmai din acest motiv ne străduim să ne promovăm corespunzător valorii noastre de stațiune internațională”, a spus Roxana Cojocea, președintele Asociației de Turism Poiana Brașov.

„Este un moment extraordinar!”

Ea a menționat că Poiana Brasov este un brand, iar, alături de Castelul Bran, un alt brand recunoscut internațional, operatorii de turism din zonă au reușit să satisfacă dorințele și așteptările miliardarilor lumii.

„Este un moment extraordinar pentru destinația noastră! Le mulțumim participanților la acest eveniment și, mai cu seamă, inițiatorului Elon Musk pentru marketingul cu ecou puternic pe care l-a aruncat în piață”, a mai spus Roxana Cojocea, președintele Asociației de Turism Poiana Brașov.

Presa din întreaga țară a urmărit pas cu pas grupul de americani venit să petreacă Halloween la Castelul Bran. Oaspeții de peste Ocean au petrecut o seară la un restaurant din Poiana Mică, au luat a doua zi un brunch la un restaurant din Centrul Istoric al Brașovului și cina la un restaurant din Tohanu Nou, după care a urmat petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran.

Între personalitățile care au participat la eveniment s-au numărat Peter Thiel, fondatorul unei bănci de plăți online cunoscută în întreaga lume, actorul Adrian Grenier, cunoscut din filmul „Diavolul poartă Prada”, actrițele Elle Macpherson și Julia Sandstrom.

Petrecerea miliardarilor e cea mai bună reclamă pentru Brașov FOTO Ioan Buciumar
Petrecerea miliardarilor e cea mai bună reclamă pentru Brașov FOTO Ioan Buciumar

Indiferent dacă a fost prezent sau nu Elon Musk, stirea evenimentului din România a făcut înconjurul lumii, iar toate publicațiile mari au relatat despre el. Astfel au aflat sute de milioane de oameni despre Castelul lui Dracula din România si mulți dintre ei vor lua în calcul să viziteze România”, a spus Christian Macedonschi, vicepreședintele Organizației Patronale Hoteliere din Brașov.

Acesta a precizat că, din punctul său de vedere, Elon Musk s-a poziționat cu această acțiune pe primul loc ca „influencer de promovare turistică a zonei și a Transilvaniei.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri