Petrecere în Poiana Braşov cu ocazia încheierii sezonului de schi. Pârtiile vor rămâne însă deschise până când vremea o va permite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă turiştii sunt aşteptaţi la petrecerea tradiţională de încheiere a sezonului de schi, care a fost cel mai bun din ultimii cinci ani. Pârtiile vor rămânbe însă deschise şi după acest weekend până când vremea va permite.

Petrecerea începe sâmbătă 18 martie pe pârtia de lângă Clubul Rossignol şi va continua pe seara în incinta clubului. A fost cel mai bun sezon din ultimii cinci ani în Poiana Braşov, iar numărul de turişti a depăşit un million de persoane. Cei care vor veni la petrece vor putea gusta viţel la proţap. Regii Ciolanului din Sfântu Gheorghe vor frige un viţe de 170 de kilograme, care va fi asezonat cu o toanp delicioasă. Distracţia va fi asigurată de matinalii de la Virgin Radio România, Şhurubel şi DJ Andy.

Toate pârtiile din Poiana Braşov sunt practicabile. Stratul de zăpadă măsoară  80  de cm în partea superioară a Masivului Postăvaru pe pârtiile de altitudine şi 60 de cm pe pârtiile aflate la altitudini mai joase, la baza Masivului Postăvaru. 

Poiana Braşov are cel mai mare domeniu schiabil din România (24 km). Tot aici se află şi cea mai lungă pârtie de schi, Drumul Roşu.Pârtiile din Poiană au grade diferite de dificultate: Drumul Roşu, (5,3 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pârtia Lupului (2,62 kilometri) şi variantele pentru pârtia Lupului (1,84 kilometri), pârtia Sub Teleferic (2,86 kilometri) şi Kanzel (0,80 kilometri)  sunt considerate dificile.  Pârtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri) sunt de dificultate medie, iar pârtiile Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri) sunt pentru începători.

Tarife mai mici la transportul pe cablu

Tarifele la transportul pe cablu au scăzut şi ele.  O urcare cu telecabina Capra Neagră sau cu telegondola va fi taxată cu 5 puncte în loc de 6, cu telecabina Kanzel  vor fi taxate 4 puncte în loc de 5, cu telescaunul Ruia - 3 puncte în loc de 4, iar cu telescaunul Lupului - 2 puncte în loc de 3. În ceea ce primeşte teleschiului, preţurile rămân neschimbate: 1 punct pentru Stadion şi 2 puncte pentru Ruia, Kanzel şi Subteleferic şi Bradul.

Cartelele de acces, acestea vor putea fi achiziţionate şi/sau încărcate cu 6 până la 240 de puncte. Şase puncte costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei petnru copii, însă costul pentru fiecare punct scade semnificativ dacă sunt achiziţionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartelă de 30 de puncte costă 100 de lei pentru adulţi şi 55 de lei pentru copii. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite