Party-uri în weekend, pentru amatorii de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, tinerii pot opta între concerte live, evenimente mondene şi party-uri cu DJ. Cele mai importante cluburi din Braşov îi aşteaptă pe braşovenii dornici de distracţie şi voie bună la petreceri incendiare, cu multe surprize.

Alexandra Ungureanu şi Crush, adică Radu şi Sorin, deschid seria concertelor, joi, 4 august, în clubul Kasho. Alexandra s-a nascut pe 28 decembrie 1981 în Onesti, a participat până în prezent la mai toate festivalurile importante de muzică din ţară şi este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine din România.

La concertul de joi seara intrarea costă 10 lei, dar în baza biletului fetele primesc două cocktailuri gratis. Cei care doresc să-şi facă rezervări pe ultima sută de metri pot apela la numărul de telefon 0757200400.

Tot joi, doamenle şi domişoarele sunt aşteptate la un super-party alături de profesionişti în ale frumuseţii, la The Vintage Pub. „Tips and Tricks for Chicks" va prezenta, pentru fete, cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea corporală, dar şi o serie de accesorii handmade. Petrecerea începe la ora 19.30 şi sunt bineveniţi şi domnii.

Party toplessDJ Miki Love vine la Bamboo să facă show topless. Fanii celei mai bune topless DJ din România vor fi încântaţi să se mişte pe cele mai incendiare beat-uri, sâmbătă, 6 august, după ora 22.00.

DJ Miki Love face fiecare petrecre de neuitat, cu atitudinea sa sexy, combinată cu muzica bună. Ea şi-a început cariera în 2007, într-un club celebru din Capitală, fiind prima femeie DJ care a mixat topless în ţara noastră.

De atunci, ea a mixat în peste 200 de cluburi din România, dar şi din afara ţării, cu mare succes. Hit-urile sale au fost apreciate şi în cluburi din Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, UK şi Franţa.

La Bamboo Club, fetele au intrarea gratuită şi cursa cu taxi-ul gratuită până acasă. Mai mult, studenţii care arată legitimaţia au reducere de 25% la băuturi şi intrarea liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite