O beizadea a tras cu arma în geamul unei gimnaste de care era îndrăgostit. O iubea cu foc de armă

0
0

Fiul vitreg al unui primar din Brașov s-a îndrăgostit de o gimnastă din lotul național. Scos din minți că fata îl refuză, fiul edilului a luat o carabină și a tras în geamul casei în care dormea ea.

Mirela Frîncu este vicecampioană mondială la gimnastică ritmică FOTO Facebook Mirela Frîncu
Mirela Frîncu este vicecampioană mondială la gimnastică ritmică FOTO Facebook Mirela Frîncu

În urmă cu o lună, Florin Stoica, fiul vitreg al primarului din comuna brașoveană Ticuș, a vrut să arate că iubește o fată din sat cu foc de armă. Incidentul nu a atras foarte mult atenția, și ca urmare a modului lapidar în care a fost prezentat cazul de către Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Acum, însă, odată cu prelungirea mandatului de arest preventiv pentru beizadeaua de Ticuș, au ieșit la iveală câteva detalii interesante despre caz.

Tânăra de care era îndrăgostit fiul vitreg al primarului este Mirela Frâncu, una din componentele lotului național de gimnastică ritmică, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Ritmică desfășurate în luna iulie a acestui an.

Tânărul Florin, care este student, s-a îndrăgostit de Mirela, gimnasta pe care o cunoscuse prin intermediul unor prieteni comuni. Mirela Frâncu locuiește în Comăna de Jos, sat al comunei Comăna, vecină cu comuna Ticuș. 

Fiul primarului s-a îndrăgostit de gimnastă și a început să o asalteze cu mesaje.

Cum fata nu a răspuns avansurilor sale, el a prins curaj într-o noapte în care a fost în club și a vrut să-i arate sportivei cât de dotat este.

În primele ore ale dimineții de 24 de septembrie 2022, tânărul a luat o carabină, care – cel mai probabil – îi aparține tatălui său și a tras mai multe focuri spre casa fetei. Gloanțele trase în geamul camerei au ricoșat în tavan și mai multe bucăți de tencuială au căzut peste fata care se afla în pat.

Atacatorul a fost atunci arestat pentru 30 de zile, iar luna aceasta, anchetatorii au cerut prelungirea arestării preventive. În prezent, Florin Gheorghe Stoica se află în arest la domiciliu până la data de 22 noiembrie a.c.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite