Şoferul beat care a făcut zob 12 maşini la Braşov este „beizadeaua” unui celebru om de afaceri român

0
0
Tânărul care a lovit 12 maşini la Braşov este fiul lui Sever Mureşan FOTO transilvania365
Tânărul care a lovit 12 maşini la Braşov este fiul lui Sever Mureşan FOTO transilvania365

Şoferul beat care a lovit nu mai puţin de 12 maşini aflate într-o parcare din cartierul braşovean Noua este „beizadeaua” unui celebru om de afaceri român. Stephane Adrien, unul dintre fiii lui Sever Mureşan, avea o alcoolemie de 2,1 la mie când a produs accidentul.

Surse apropiate anchetei desfăşurate în cazul şoferului care a avariat 12 maşini, miercuri seara, în cartierul braşovean Noua, spun că acesta este nimeni altul decât Stephane Adrien Mureşan, fiul lui Sever Mureşan. 

Tânărul avea, potrivit aceloraşi surse, o alcoolemie de 2,1 la mie, la primul test şi de 2,2 la mie la cel de al doilea. Poliţiştii spun că întotdeauna se fac două teste pentru a se stabili o curbă din care să rezulte dacă alcoolemia era pe pantă ascendentă sau descendentă. 

În cazul lui Mureşan jr, curba era una ascendentă, deci, foarte probabil, în momentul în care acesta a intrat cu maşina de teren în autoturismele parcate, alcoolemia sa era mai mică de 2,1 la mie. 

Cu toate acestea, vorbim de o alcoolemie încadrată ca fiind  medie. Deoarece graficul era pe panta ascendentă, nu este exclusă nici posibilitatea intrării în comă alcoolică, fapt care se produce, de obicei, la o alcoolemie de 2,5 la mie, considerată alcoolemie avansată. 

Pentru întocmirea unui dosar penal este suficientă o alcoolemie de 0,8 la mie, depăşită cu mult în cazul lui Stephane Mureşan. În plus, anchetatorii vor trebui să mai aştepte câteva zile până când va sosi rezultatul testului antidrog. În ambulanţa SMURD, Stephane a distrus aparatura şi i-a spus unui membru al echipajului că este căsătorit, are doi copii, dar l-a părăsit amanta. 

Tatăl lui Stephane, Sever Mureşan, a fost campion naţional de tenis la dublu masculin. La finalul carierei, acesta s-a apucat de afaceri şi a avut mare succes. Fiul său care a provocat accidentele de miercuri, de la Braşov, s-a născut în Franţa, unde Sever Mureşan era stabilit din 1980. 

Vă recomandăm şi:

Unde se relaxau Năstase şi Ţiriac, în urmă cu jumătate de secol, când erau în plină glorie

Dinozaur cât un bloc cu 4 etaje, apărut în pădurea de la Râşnov

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite