Mini vacanța de Rusalii la Brașov: oferte numeroase și tentante, cu activități pentru întreaga familie

0
Publicat:

Turiștii care vor să petreacă mini vacanța de Rusalii la munte pot alege una din destinațiile din județul Brașov, unde vor avea distracții și produse tradiționale sau se pot răsfăța la spa.

Poiana Brașov, o bijuterie a României FOTO Hotel Piatra Mare
Poiana Brașov, o bijuterie a României FOTO Hotel Piatra Mare

Vara de anul acesta începe cu o mini vacanță de cinci zile pentru mulți dintre români. Joia viitoare este 1 Iunie, Ziua Copilului, zi declarată liberă. Vineri, 2 iunie, este zi lucrătoare, însă la stat ea este liberă și se recuperează, iar mulți din mediul privat și-au programat o zi de concediu.

Asta deoarece urmează un weekend prelungit, luni, 5 iunie, fiind Rusaliile, adică, din nou, o zi liberă. Cum vorbim de cinci zile libere consecutive, multă lume și-a programat o mini vacanță la mare sau la munte. Cei care încă nu au făcut-o, dar se gândesc să meargă la munte, pot alege Poiana Brașov.

Aici, hotelierii au pregătit surprize pentru cei mici de 1 iunie şi activităţi dedicate lor. O noapte de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, porneşte de la 50 de euro de persoană.

„O să ne întâmpinăm oaspeţii cu o multitudine de servicii sub acelaşi acoperiş pentru întreaga familie. Pe copii îi aşteptăm în parcul nostru tematic - peste 5.000 mp în aer liber - unde vom avea animatori şi activităţi diverse în fiecare zi. Pe părinţi îi vom răsfăţa în cele patru restaurante ale noastre, cu bucătării diversificate, iar la SPA avem peste 100 de masaje şi ritualuri din care pot să aleagă. Ei vor beneficia de un discount special pentru această mini vacanţă”, a detaliat Bianca Socol, reprezentantul unui hotel din Poiană.

Fundata și Vama Buzăului, liniște și peisaje de vis

La Fundata, prețul unei camere pornește de la 200 de lei pentru o noapte, iar turiştii au programate plimbări pe jos ori cu bicicleta, dar și cu căruţele trase de cai. Produsele tradiționale din zonă vor fi nelipsite de la masă, iar turiștii vor avea parte de numeroase activități.

Cei care vor să petreacă timp în aer liber au la dispoziţie cazare la glamping, fie în corturi dichisite, fie în căruţe cu coviltir. O noapte de cazare costă 330 de lei pe cameră, cu mic dejun inclus.

O altă variantă, tot mai căutată de turiști, este Vama Buzăului, unde o noapte de cazare costă începând cu 200 de lei de cameră pe noapte, iar activitățile ce se pot derula aici sunt foarte interesante pentru întreaga familie, începând cu o vizită la cunoscuta rezervație de zimbri din zonă sau la Cascada Urlătoare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite