Marile bulevarde ale Braşovului, aproape blocate. Un kilometru este parcurs, în medie, în zece minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza blocajelor în trafic, nici deszăpezirea nu mai poate acţiona. Foto: Ionuţ Dincă
Din cauza blocajelor în trafic, nici deszăpezirea nu mai poate acţiona. Foto: Ionuţ Dincă

Ţinând cont că ninsorile nu au contenit de duminică seară, efectele încep să se facă resimţite. Astfel, deşi Primăria Braşov susţine că a scos 37 de utilaje de deszăpezire pe străzi, chiar şi marile bulevarde sunt încă acoperite cu un strat consistent de zăpadă, astfel că au început să se producă blocaje în trafic.

Şi după ora de vârf „oficială” traficul a rămas aglomerat, astfel că pe o serie de străzi s-au format coloane interminabile. Ţinând cont că există blocaje, nici utilajele de deszăpezire nu mai pot acţiona. În medie, o distanţă de aproape un kilometru (de exemplu între două staţii RAT de pe B-dul Saturn) se parcurge la această oră în aproximativ zece minute. Nici transportul în comun nu funcţionează mai bine, din cauza blocajelor interminabile. Tocmai din cauza apariţiei acestor ambuteiaje, pe anumite străzi, cum ar fi de exemplu Dobrogeanu Gherea, circulţia a fost oprită o perioadă de timp, astfel încât maşinile de la deszăpezire să îşi poată face treaba.

Prognoza meteo anunţă ninsori abundente şi pentru orele următoare, până aproximativ în jurul orei 15.00.

Nici pe drumurile din judeţ nu se ciruclă mai bine, ţinând cont că din cauza ninsorii abundente o serie de maşini de mare tonaj au rămas blocate în trafic. 

Citeşte şi:

Primăria susţine că a scos 37 de utilaje pe străzi. La orele de vârf, nu se acţionează pentru a nu încurca şi mai tare traficul

Ninsoarea începe să creeze probleme. DN 1, blocat, după ce mai multe maşini s-au tamponat pe serpentinele de la Predeal

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite