La Braşov e deja iarnă. Imagini de basm din staţiunile montane. Oamenii din Fundata: Ninge ca-n poveşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna în noiembrie, la Fundata, Braşov Sursa Facebook Pro Fundata
Iarna în noiembrie, la Fundata, Braşov Sursa Facebook Pro Fundata

În localităţile şi staţiunile aflate la mare altitudine din judeţul Braşov este deja iarnă. Pe reţelele sociale au apărut imagini superbe, iar drumarii se află la datorie pe şosele acoperite de zăpadă.

În localităţile şi staţiunile din judeţul Braşov aflate la mare altitudine, iarna este deja stăpână. 

Pagina de Facebook Pro Fundata este inundată cu fotografii şi filmuleţe din care se poate vedea cât de minunată este iarna pe aceste meleaguri. 

Zona Bran şi Poiana Braşov sunt, de asemenea, decoruri de vis în aceste zile. A nins şi la Predeal, însă, în oraş, zăpada s-a aşternut într-un strat foarte subţire şi doar pe alocuri. În schimb, munţii din jurul oraşului au tâmplele albite şi oferă peisaje spectaculoase. 

 Zăpada le-a dat de lucru drumarilor din judeţ, care au fost nevoiţi să scoată utilajele şi să cureţe şoselele.

„Primii care s-au confruntat cu această iarnă timpurie – să-i spunem aşa – au fost colegii noştri din Harghita, care, încă de la primele ore ale dimineţii au ieşit cu utilajele de deszăpezire, în special în zonele înalte din judeţ – Bucin, Borsec, Lacu Roşu şi Frumoasa. 

Ulterior, la orele prânzului, ninsorile au venit şi spre sudul Transilvaniei, în zona Braşov. Aici am acţionat pe DN 73, în zona Bran – Fundata, pe DN 1A, în zona Cheia – Săcele şi chiar şi pe DN 1, la Predeal, ningea destul de abundent. Îi avertizăm pe şoferi să fie foarte prudenţi şi să nu se aventureze în aceste zone dacă nu au maşinile echipate pentru a conduce în condiţii de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes. 

Vă mai recomandăm:

 

Protestatar anti-Covid din Braşov, ajuns în spital: „Luaţi în considerare vaccinul!“

 

Pasiunea „dulce” a domnului Luadó, transformată într-o afacere de succes la Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite