Harta Massif 2023, marele festival de muzică de la Poiana Brașov. Cine va cânta pe cele șapte scene VIDEO

0
Publicat:

Organizatorii Festivalului de muzică Massif, care va avea loc în Poiana Brașov între 3 și 5 martie a.c., au prezentat harta celor șapte scene care vor fi amplasate în stațiunea montană.

Organizatorii Massif promit distracție la fiecare dintre cele 7 scene FOTO Massif
Organizatorii Massif promit distracție la fiecare dintre cele 7 scene FOTO Massif

Organizatorii Massif (3-5 martie 2023) au prezentat harta celor 7 scene care vor fi instalate în Poiana Brașov pe durata festivalului. Trei dintre acestea vor fi amplasate lângă centrul de agrement din Poiana Brașov, trei vor fi în parteneriat cu apres-ski-urile din Poiană și o scenă de afterparty în stațiune, cu program special și invitați surpriză.

Scena principală va fi în aer liber, lângă centrul de agrement din Poiana Brașov. Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Quintino, Kadebostany, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, B.U.G. Mafia, Pascal Junior și Killa Fonic se numără printre artiștii care vor face show-uri pe mainstage.

La baza pârtiei, organizatorii Massif vor crea și o scenă indoor, G.O.A.T. (Greatest of All Time), pentru cei care vor să se bucure de cele mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi și inedite. Pe lângă decorul tematic, fanii vor primi aici și selecții muzicale speciale, ce redau atmosfera anilor ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 și 2000, și hituri din prezent.

A treia scenă de la baza pârtiei Bradul este Retro Fantesia, unde DJ-i români vor mixa cele mai cunoscute piese rock, pop și dance din anii 1990 și 2000. Trei dintre cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui scene Massif, unde vor fi petreceri de la prânz până la miezul nopții.

Concept nou de festival în această parte a lumii

Harta scenelor continuă cu scena dedicată afterparty-urilor, denumită K2 Alpin, va fi la fostul local Favorit, care va fi reamenajat. Organizatorii pregătesc un design special și o listă de artiști cu multe surprize.

Abonamentele pentru prima ediție Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com. Prețurile pornesc de la 79 euro plus taxe General Access și urcă până la 250 euro plus taxe pentru VIP. Tot pe site-ul festivalului, fanii găsesc și cazare în Poiana Brașov pentru perioada evenimentului. Peste 100 de artiști, trupe și DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 și 5 martie.  

La evenimentul care se va desfășura peste mai puțin de o lună și jumătate, organizatorii așteaptă, zilnic, 12.000 de participanți, iubitori ai sporturilor de iarnă, ai muzicii, distracției, aventurii și experiențelor exclusiviste. Massif este un concept de festival nou și unic pentru Europa Centrală și de Est.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite