Unde ne cazăm și cât ne costă dacă vrem să mergem la Massif, Neversea sau Untold

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii marilor festivaluri din România, Massif, Neversea și Untold pot sta în aceleași hoteluri cu vedetele. Hotelurile din Poiana Brașov, Mamaia și Cluj-Napoca au vândut deja mii de locuri.

S-au făcut deja mii de rezervări la marile festivaluri de muzică din România FOTO Adevărul
S-au făcut deja mii de rezervări la marile festivaluri de muzică din România FOTO Adevărul

Trei mari festivaluri de muzică găzduiește România în acest an și la fiecare dintre ele se anunță un număr foarte mare de spectatori. Cum interesul în jurul Massif, Neversea și Untold este uriaș, cei care doresc să se bucure de muzica de calitate de la cele trei evenimente vor trebui să își găsească din timp locuri de cazare.

Poiana Brașov are o ofertă consistentă din acest punct de vedere, cu cele câteva zeci de hoteluri din stațiune, mai ales că din Brașov sau Râșnov se fac doar câteva minute până în Poiană, iar cele două orașe mai au și ele multe locuri de cazare. În plus, nici zona Bran nu este deloc departe și oaspeții festivalului se pot bucura și de minunatele peisaje de aici.

În același hotel cu vedetele

Massif, festivalul din Poiana Brașov, este primul dintre cele trei și se va desfășura în mai puțin de două luni, între 3 și 5 martie. Fanii Massif vor putea locui în aceleași hoteluri cu idolii lor, cu headlinerii festivalului și cu influencerii care vor participa la cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte, din România și din Europa, după cum anunță organizatorii.

La Ana Hotels Sport and Spa, Ana Hotels Bradul și Grand Hotel Teleferic, organizatorii Massif fac un takeover, astfel că aici vor avea loc diverse activări și activități zilnice, care vor fi doze bune de distracție și pregătire pentru festival. Cei care doresc să stea în aceste hoteluri de 4 stele pot scana codurile QR din fiecare recepție și primesc un discount de 20% la abonamentul pentru festival”, au anunțat organizatorii Massif.

Prețurile la hotelurile de trei și patru stele din Poiana Brașov pornesc de la 415 euro de persoană, pentru întreaga durată a evenimentului.

Cele mai mici prețuri la cazare sunt la mare

Pentru festivalul din Constanța, care va avea loc între 6 și 9 iulie, prețurile la cazare pornesc de la 297 de euro de persoană, pentru cele patru nopți. Mii de fani ai festivalului și-au asigurat deja locurile în care vor sta pe durata evenimentului.

Untold va avea loc la Cluj-Napoca între 3 și 6 august. Festivalul atrage anual peste 360.000 de fani, astfel că este cel mai mare din România și unul dintre cele mai mari din Europa. Locurile de cazare sunt cu atât mai prețioase, astfel că, la Cluj, fanii se cazează atât la hoteluri, cât și în căminele studențești.

Pentru cele 4 nopți, prețurile la hotel încep de la 325 de euro la hotelurile de trei stele, 400 de euro la cele de pstru stele și 485 de euro la hotelurile de cinci stele.

Abonamentele la UNTOLD, Neversea și Massif sunt la vânzare pe site-ul fiecărui festival. Fanii pot achiziționa și un pachet special, care le oferă acces la toate cele 3 festivaluri, la un preț special, de 299 euro, plus taxe. Astfel, cumpărătorii economisesc 309 euro, plus taxe din prețul final al abonamentelor.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite