Abonamente speciale la Massif, pe baza buletinului de Brașov. Festivalul este mezinul din familia Untold & Neversea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brașovenii pot cumpăra abonamente speciale pentru Massif, festivalul muzical-sportiv care va avea loc în Poiana Brașov între 3 și 5 martie 2023. Achiziția se face pe bază de buletin de Brașov.

Primarul Allen Coliban, la semnarea actelor pentru organizarea Massif FOTO Primăria Brașov
Primarul Allen Coliban, la semnarea actelor pentru organizarea Massif FOTO Primăria Brașov

Brașovenii vor beneficia de prețuri speciale la prima ediție a festivalului Massif, programată în Poiana Brașov, între 3 și 5 martie 2023.

Organizatorii Massif lansează campania „BrassoViza”, prima campanie locală dedicată brașovenilor. În perioada 28 noiembrie - 7 ianuarie, cei care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special, prin care își pot asigura participarea la prima ediție a festivalului de la munte.

Ca să intre în posesia abonamentelor speciale, brașovenii care utilizează cartea de identitate nu trebuie decât să scaneze codul QR dedicat campaniei sau pot accesa site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea For Locals. 

După completarea și confirmarea datelor din formular, brașovenii vor primi pe mail un cod de discount pe care îl pot folosi la achiziționarea abonamentelor General Access. Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 euro, plus taxe.

Organizatorii promit să aducă pe pârtiile din stațiune entertainment de cea mai bună calitate pentru pasionații de muzică, distracție și sporturi de iarnă și să transforme Poiana Brașov într-unul dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei. 

O premieră în ce privește marile festivaluri din circuitul Untold (Cluj-Napoca) - Neversea (Constanța) - Massif (Poiana Brașov) este faptul că vor exista două scene principale și alte două secundare. Scenele principale sunt una de zi și alta de noapte, indoor și outdoor. Toate cele patru vor fi amplasate pe pârtia Bradul, potrivit organizatorilor Massif Festival. 

„Va fi un hibrid, un festival care are atât componenta muzicală – pentru iubitorii de distracție și iubitorii de muzică electronică, dar nu numai, cât și o parte de sporturi de iarnă, care vin în completarea acestei componente de entertainment. Practic, peste tot ce înseamnă iubitori de schi care vor petrece timp pe pârtii și la pre-ski-urile din zonă vine în completare oferta noastră de entertainment pe pârtie”, a explicat Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold Universe.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite