Val de glume despre presupusa vizită a lui Elon Musk în România: „Dacă avea bani, venea vara la Mamaia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că miliardarul Elon Musk urmează să petreacă Halloweenul în România, la Castelul Bran, alături de alți miliardari, a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

Angelina Jolie si Elon Musk, petrecere la castelul Bran de Halloween.
Vestea despre venirea lui Elon Musk în România a stârnit un val de glume FOTO Getty Images

În presă s-a zvonit că Elon Musk ar fi închiriat castelul Bran și a invitat alături de el aproximativ 150 de invitați de marcă. Printre invitați se numără Peter Thiel, întemeietorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal, dar și mulți alții. Doar că nu există nicio confirmare că Elon Musk ar petrece Halloweenul în România. De altfel, conform informațiilor Boarding Pass, „în ciuda informațiilor apărute în spațiul public în ultimele 24 de ore, BoardingPass nu a identificat nici un avion privat cu care Elon Musk ar fi putut sosi în România în zilele de joi, vineri și sâmbătă. Avionul său privat, un Gulfstream G650ER înmatriculat N628TS, a zburat din San Jose spre aeroportul Hawthorne din sudul LA-ului în noaptea dintre sâmbătă și duminică“.

Pe rețelele de socializare au fost publicate însă mai multe glume, unele dintre ele devenind virale. 

Dă, Doamne, să se blocheze miliardarii planetei pe Valea Prahovei! Singură şansă de a avea autostrada Comarnic-Braşov în timpul vieții noastre e să se enerveze Musk&friends şi să o construiască ei...". 

Ăștia au ajuns mai repede din America până la Bran, decât am ajuns eu, vineri, de la serviciu până acasă! Din cauza lor, hoarde de polițiști au blocat circulația!”.   

Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!".   

Mai exact vorbim despre petrecerea de Crăciun. Dar Elon este un om foarte analitic și a luat în calcul traficul pe Valea Prahovei”. 

Știu, l-am văzut deja la Mega în Bran. A luat multă carne de grătar”.  

M-a invitat și pe mine la un grătar, l-am refuzat politicos fiindcă sunt ocupat astăzi...trebuie sa bag varza la murat...

A luat de la Lidl că avea bonuri Sodexo”. 

Abia așteaptă românii la intersecție să îi șteargă geamurile de la rachetă”. 

Mă tot gândesc unde se duc la toaletă aceste vedete fițoase, după câte știu Castelul nu are nude în interior, se duc în tufișuri”. 

Și, cum stăteam eu aseară 2 ore pe Valea Oltului, mă gândeam că Elon Musk a ales Castelul Bran pentru Halloween nu din motive de Dracula, ci din motive de trafic. Nimic mai terifiant de atât". 

Să ne rugăm pentru reușita Halloween-ului de la Bran. Dacă îi place, poate că Elon Musk revine și ne face dracului și autostrada București - Brașov. Așa ceva numai el poate"

Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere și mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis!”. 

Îmi cer scuze tuturor invitaților că nu pot ajunge duminică”

E ciudat. Mă îndoiesc că invocarea răului prin această sărbătoare păgână este motivul...”. 

De ce nu sărbătoresc la ei că doar nu este sărbătoarea noastră, nu vin ei degeaba!”. 

Să vină toți miliardarii planetei în România, dar nu la chefuri, să investească și să se mute aici”

Să trimiți mașini pe Marte dar tu să vii la castelul unde drumul este rupt și să mai faci și 5-6 ore pe DN 1,asta da provocare. Sau poate face parte din entertainment, va speria sigur invitații cât vor sta pe drum". 

Elon ar fi surprins să afle că și Dracula era țepar"

Au venit cu elicoptere, că pe drumurile noastre…ajungeau după petrecere!" 

„Bine că nu a luat trenul, că trebuia să plece de luna trecută”. 

Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui Elon Musk”. 

Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus „E horror până la Bran” și el a înțeles că „E horror la Bran" și s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran”. 

Poate așa se decide să investească în teleportare, soluție care sigur o să se descopere înainte de autostrada București-Brașov”. 

9 ore face cu avionul și 7ore cu mașina de la aeroport”. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite