Erou de profesie, erou şi în timpul liber: cum a salvat un pompier braşovean viaţa unei femei din Azuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompier salvator în timpul liber FOTO Ioan Buciumar
Pompier salvator în timpul liber FOTO Ioan Buciumar

Deşi se afla în timpul liber, plutonierul adjutant Florin Arhire a intrat într-o casă aflată în flăcări şi a salvat viaţa unei femei care era imobilizată la pat

Pompierii braşoveni sunt eroi şi în timpul liber! A demonstrat-o încă o dată plutonierul adjutant Florin Arhire, din Predeal, care a salvat o viaţă. Miercuri seara, în jurul orei 23:00, angajatul ISU Braşov se afla în timpul său liber şi a făcut un drum până la Azuga. Aici, Florin Arhire a văzut o casă cuprinsă de flăcări. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, maiorul Ciprian Sfreja: 

„Miercuri. 22.09.2021, în jurul orei 23:00, aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Florin Arhire, pompier la ISU Brasov (şef GIS la Secţia de pompieri Predeal) , a reuşit să  salveze o femeie imobillizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări, din localitatea Buşteni.

Florin nu a stat pe gânduri când a văzut  acoperişul casei care ardea şi spiritul de salvator l-a determinat să intre imediat în interiorul casei unde se afla o femeie de aproximativ 80 de ani, imobilizată la pat.

Reacţia lui promptă a făcut diferenţa dintre viată şi moarte pentru persoana care se afla în pericol”, a explicat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Reacţia lui promptă a făcut diferenţa dintre viată şi moarte pentru persoana care se afla în pericol.  Ulterior, acesta a participat şi la stingerea incendiului. Datorită lui Florin Arhire, femeia este bine. Pompierul braşovean a primit felicitări din partea colegilor.

Vă mai recomandăm:

Explicaţiile halucinante ale unui şofer oprit de Poliţie pentru că rula cu 123 de kilometri la oră prin oraş

Au zis că „au găsit bani pe jos”, dar acum îi caută Poliţia. Cum au profitat doi tineri de neatenţia unei vârstnice

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite