Un bărbat a murit carbonizat în propria locuinţă. Cauza probabilă: o ţigară uitată aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu FOTO ISU Tulcea
Incendiu FOTO ISU Tulcea

În noaptea de miercuri spre joi, prin apel la 112, pompierii militari tulceni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Somova.

La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei camere şi la nivelul acoperişului. Întrucât existau informaţii că în interior se afla o persoană, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, carbonizat. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul.

Au ars în totalitate bunurile materiale din camera de unde s-a declanşat incendiul şi aproximativ 20 metri pătraţi din acoperişul locuinţei. Fumatul a fost cauza probabilă de producere a a acestui incendiu.

Citiţi şi:

Consecinţele braconajului: „Când eram copil, prindeam ştiuca în canalul din spatele casei, acum alergi jumătate de Deltă pentru un peşte“

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite