Au zis că „au găsit bani pe jos”, dar acum îi caută Poliţia. Cum au profitat doi tineri de neatenţia unei vârstnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au plecat cu banii pe care o bătrână a uitat să îi scoată din bancomat FOTO IPJ Braşov
Doi tineri au plecat cu banii pe care o bătrână a uitat să îi scoată din bancomat FOTO IPJ Braşov

O femeie de 74 de ani a uitat să ia şi banii pe care i-a solicitat bancomatului. Doi tineri au profitat de faptul că femeia a plecat fără să ia banii şi au plecat cu cei 900 de lei. Camerele de supraveghere au înregistrat totul, iar acum Poliţia îi caută pe cei doi

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţiştii făgărăşeni pentru că au plecat cu banii pe care o femeie în vârstă a uitat să îi ia din bancomat, după ce scosese suma de 900 de lei. 

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 74 ani, din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, s-ar fi deplasat la un ATM aparţinând unei unităţi bancare amplasate pe raza municipiului Făgăraş, în vederea efectuării unei tranzacţii, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării acestei activităţi, femeia în cauză ar fi procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă, aceasta fiind uitată în fanta bancomatului”, a informat agent principal Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov. 

Două persoane care se aflau în apropiere au găsit banii uitaţi de femeie, i-au luat şi au plecat cu ei. Camerele video au înregistrat, însă, totul. 

„La scurt timp, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat şi o femeie, ce se aflau în proximitatea ATM-ului, şi-ar fi însuşit, pe nedrept, suma de 900 lei, ulterior aceştia părăsind zona”, a mai precizat Nadia Olaru. 

Poliţiştii spun că identificarea celor două persoane nu a fost posibilă, astfel că apelezează la ajutorul cetăţenilor. Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea celor doi sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

 

Vă mai recomandăm:

Explicaţiile halucinante ale unui şofer oprit de Poliţie pentru că rula cu 123 de kilometri la oră prin oraş

Teribila poveste de groază trăită de o femeie înainte de gluma nesărată, cu „Ursu băă”, a celor de la 112

    

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite