Sfârşit înfiorător pentru un bărbat din Bârlad. A ars de viu după ce a adormit cu aeroterma în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camera unde a izbucnit incendiul FOTO ISU Vaslui
Camera unde a izbucnit incendiul FOTO ISU Vaslui

Un bârlădean de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu pe care l-a provocat accidental în propria casă. Pompierii au evacuat două persoane din imobilul în flăcări, printre care se numără şi un copil.

Pompierii vasluieni au intervenit miercuri, 22 septembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Traian din Bârlad. 15 pompieri şi patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă au acţionat pentru lichidarea incendiului.

În casa care s-a făcut scrum a fost găsit cadavrul unui tânăr. Din primele cercetări, acesta se pare că a adormit cu aeroterma în pat, iar în timpul nopţii s-a produs un scurtcircuit, ce a fost urmat de un incendiu, în care proprietarul casei şi-a găsit sfârşitul.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent într-una dintre camerele casei. După ce au pătruns în interior, pompierii au găsit în locuinţă o persoană decedată (bărbat în vârstă de 38 ani), care prezenta urme de arsuri. Din locuinţă au fost evacuate alte două persoane, între care şi un minor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric, sursa fiind o aerotermă lăsată în funcţiune pe un pat. Cercetările în acest caz sunt continuate de instituţiile abilitate în acest sens”,  a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Incendiu puternic în nordul Capitalei. S-au auzit mai multe explozii VIDEO

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în zona IMGB Berceni DIN Capitală VIDEO

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite